Amata 15
Meubelstof Amata. Teflon behandeld.
Prijs € 41,20

Amata 24
Meubelstof Amata. Teflon behandeld.
Prijs € 41,20

Amata 28
Meubelstof Amata. Teflon behandeld.
Prijs € 41,20

Amorosi 36
Meubelstof Amorosi.
Prijs € 41,00

Amorosi 63
Meubelstof Amorosi.
Prijs € 41,00

Amorosi 65
Meubelstof Amorosi.
Prijs € 41,00

Schalk Twente

Schalk Twente is een familie bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de kampeer en caravan branche. Begonnen als campingbedrijf is Schalk actief gebleven in de recreatie sector. In 1992 is een vof ontstaan met de naam Schalk recreatie.

Rond 1985 zijn we begonnen met het maken van caravankussens met stoffen die opgekocht werden uit partijen e.d. Zo hebben tot dusver al duizenden kussens ons bedrijf verlaten en hebben wij vele caravans voorzien van een heerlijk frisse nieuwe uitstraling. Naast het maken van kussens zijn wij tegelijkertijd ook begonnen om alle voorkomende reparaties aan tenten te verrichten.

Rond 1993 zijn wij begonnen met het zelf importeren van polyether. Door die eigen import waren wij in staat om topkwaliteit polyether te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Door de interne ontwikkelingen in ons bedrijf zijn we ons steeds meer gaan toeleggen op het produceren van kussens voor caravans, campers en boten.

 

IN 2008 zijn we een vernieuwende weg ingeslagen door als eerste in Nederland polyether te gaan verkopen via internet en dat schuim keurig te verzenden door heel Nederland. We besloten ons in de toekomst volledig te gaan richten op de stoffering. Bij zo'n grote verandering hoorde ook een nieuw jasje, vandaar dat onze bedrijfsnaam veranderde in 'Schalk twente' met een geheel nieuwe, eigentijdse uitstraling.

In 2009 zijn we als enige in Nederland begonnen om onze klanten op een heel bijzondere manier op te gaan zoeken. We bouwden zelf een compleet ingerichte verkoopwagen waarmee we onze klanten boezoeken op de camping, braderie, jachthaven en beurs. We hebben geweldig veel en enthousiaste reacties ontvangen van zowel de klanten als de campinghouders. De voordelen voor onze klanten blijken groot te zijn.

U ziet, bij Schalk twente bent u op het juiste adres als u een betrouwbaar, duurzaam en vooruitkijkende leverancier zoekt voor zowel caravan-, camper- en bootkussens als ook voor los polyether en reparatiewerk aan uw tent.

Contact

Adres: Hulsbrookstraat 9 
7665 CE Albergen 
Telefoon: 0546 - 44 28 00 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.