Kwaliteit

"Over kwaliteit valt niet te twisten"

Zegt een spreekwoord. Toch hoor je vaak dat er verschillend wordt gedacht over kwaliteit. Het is erg belangrijk dat u, als consument, een duidelijke zekerheid krijgt van de kwaliteit die u kunt verwachten. Wij hebben daar veel over nagedacht en hebben de volgende zekerheden in kwaliteit voor u proberen op te stellen.

  • wij werken zo veel mogelijk met de K.I.M. kwaliteitsaanduiding. K.I.M. staat voor : Kwaliteits Informatie Meubelstoffen. Wij doen dit om u duidelijk te maken waar een stof voor geschikt is en wat u kunt verwachten van levensduur, slijtvastheid, lichtechtheid e.d. Op de website www.kiminfo.nl kunt u alles lezen over de zekerheden die u daardoor van onze stoffen kunt verwachten.

 

  • Onze jarenlange ervaring als familiebedrijf geeft u uiteraard ook veel zekerheid. Wanneer je als bedrijf ruim 40 jaar actief bent in de recreatie sector, dan geeft dat natuurlijk ook het nodige vertrouwen.

 

  • De beste garantie is meestal de ervaring die eerdere klanten hebben opgedaan. Wilt u enkele van hun reacties lezen, klik dan hier.

 

 

Contact

Adres: Hulsbrookstraat 9 
7665 CE Albergen 
Telefoon: 0546 - 44 28 00 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.