Levering en retourneren

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan krijgt u volgens onze Tevredenheidsgarantie uw geld terug. Volgt u de instructies die in dit onderdeel worden beschreven. 

Onze garantie voor u. ( dit geldt niet voor maatwerk producten )

Onze Tevredenheidsgarantie is onvoorwaardelijk. Als u vindt dat de Schalk Twente producten die u via onze website hebt gekocht niet aan uw eisen voldoen (bij normaal gebruik), dan kunt u contact met ons opnemen en eventueel een retourformulier aanvragen. 

Omdat we graag willen dat u tevreden bent, kun u uw aanko(o)p(en) van de shop onder bepaalde voorwaarden retourneren. Op maat gemaakte producten worden niet retour genomen ! Zie hieronder voor meer informatie. 

Retourbeleid.

U kunt bij Schalk Twente uw aankoop binnen 10 dagen na ontvangst retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Als u het artikel na 10 dagen retourneert, of als het artikel gebruikt of beschadigd is, of niet in de originele verpakking zit, kan Schalk Twente de geretourneerde artikelen niet accepteren en uw geld niet teruggeven.

Schalk Twente producten worden soms speciaal voor u op maat gemaakt. Dat betekent dat u deze artikelen niet kunt retourneren, behalve in het geval van productiefouten. Als u vragen heeft over het retourneren van beschadigde Schalk Twente producten die u online hebt gekocht via SchalkTwente.nl, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Ruilbeleid.

Schalk Twente biedt geen mogelijkheid om producten te ruilen. Als u een product wilt ruilen, moet u uw aankoop eerst retourneren, waarna u het geld terugkrijgt. Daarna kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. U krijgt alleen geld terug voor geretourneerde producten die voldoen aan ons retourbeleid.

Beschadigde of defecte producten.

Kwaliteit staat voor Schalk Twente voorop. We testen al onze producten zeer grondig in realistische omstandigheden om er zeker van te zijn dat ze volledig geschikt zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn ontworpen. Het komt maar zelden voor dat onze producten beschadigd of defect zijn.

Geretourneerde producten worden onderzocht door de de werknemers van Schalk Twente. U krijgt uw geld terug als de schade het gevolg is van een productiefout of van een afwijking van de productiespecificaties. We betalen altijd het volledige bedrag terug voor defecte producten.

Als het probleem niet is veroorzaakt door de kwaliteit van het materiaal of het productieproces, dan wordt het oorspronkelijke product naar u teruggestuurd. 

De levensduur van een Schalk Twente product is afhankelijk van het individueel gebruik van het product, de omstandigheden waarin het wordt gebruikt en de specifieke slijtagepatronen van de gebruiker. Schalk Twente producten die zijn beschadigd als gevolg van gewone slijtage of waarvan de redelijke levensduur is verstreken, worden niet vervangen.

Onze werknemers staan voor u klaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt. Bel 0546 - 44 28 00 of mail ons via het contactformulier op de website .

Retour instructies voor standaard producten (niet op maat gemaakt).

Volg deze instructies als u een product wilt retourneren en zorg dat u over de volgende gegevens beschikt:

  • Vraag een retourformulier aan via ons contactformulier en vermeld: 
  • Uw klantnummer
  • Uw bestelnummer
  • Het adres waar het pakje moet worden opgehaald
  • Uw telefoonnummer
  • Uw voorkeursdatum voor het ophalen van het pakje

Retourinstructies voor op maat gemaakte Schalk Twente producten.

Omdat Schalk Twente producten speciaal voor u op maat zijn gemaakt, kunt u deze producten niet retourneren, behalve in het geval van productiefouten. Is uw product defect? Neem dan contact met ons op via 0546 - 44 28 00 of via ons contactformulier op de website.

Retouradres.

Schalk Twente
Hulsbrookstraat 9
7665 CE Albergen
Nederland

Geld terug.

We hebben geen controle over hoe lang uw retour-pakket onderweg is, maar zodra we uw pakket hebben ontvangen, zullen we het zo snel mogelijk verwerken. Houd u er daarom rekening mee dat het minstens 14 dagen duurt voordat we uw retour hebben ontvangen en verwerkt. Schalk Twente betaalt uw geld terug binnen 5 dagen nadat we uw retour hebben verwerkt, maar uw bank of creditcardorganisatie kan meer tijd nodig hebben om de transactie te verwerken, waardoor het langer kan duren voordat het geld op uw rekening staat. We laten u via e-mail weten wanneer we uw geretourneerde product(en) hebben ontvangen en verwerkt. We betalen het totale bedrag van het product of de producten terug. Het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalwijze als waarmee u de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

 

Contact

Adres: Hulsbrookstraat 9 
7665 CE Albergen 
Telefoon: 0546 - 44 28 00 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.