Informatie over

"Wij vinden een persoonlijke advisering erg belangrijk, vandaar dat we u willen vragen om uw bezoek aan onze showroom vooraf telefonisch te melden. Zo weet u zeker dat u op een deskundig advies kunt rekenen."

Koudschuim

Koudschuim is een schuim dat reageerd op warmte en druk. Het vormt zich wat meer naar je lichaam als polyether. Hierdoor wordt de druk beter verdeeld en voelt het schuim comfortabeler aan als polyether. Dit houd eigenlijk gewoon in dat als je 2 zitkussens neemt met een zelfde hardheid, en je neemt er 1 van koudschuim en 1 van polyether, dan voelt het verschillend aan als je er een tijdje op zit. In de fabriek wordt de hardheid gemeten met een vlakke plaat, maar uw lichaam is dat niet. Door de verschillende eigenschappen tussen polyether en koudschuim "voelt" het voor u dus wel verschillend aan.

Koudschuim is ook duurzamer als polyether. Koudschuim wordt dan ook vaak gebruikt als mensen hun kussens intensief gebruiken, zoals bijvoorbeeld in stacaravans waar men de hele zomer in verblijft, of bij tourcaravans om iets meer comfort in de kussens te krijgen bij het slapen. De kwaliteit van het kusens blijft veel langer constant en er ontstaan niet zo snel "zachte plekken" in het zitkussen.

Koudschuim heeft een open cel structuur waardoor het prima ventileert. Dat merkt u zeker terug als u ook slaapt op uw caravankussens. Koudschuim kussens geven over het algemeen minder vochtproblemen onder de zitkussens als polyether zitkussens. Wij gebruiken dan ook bij voorkeur koudschuim voor al onze kussens en matrassen.

Hulsbrookstraat 9 // 7665 CE Albergen // 0546 - 44 28 00 // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2022 Schalk Twente. Alle rechten voorbehouden.