"Wij vinden een persoonlijke advisering erg belangrijk, vandaar dat we u willen vragen om uw bezoek aan onze showroom vooraf telefonisch te melden. Zo weet u zeker dat u op een deskundig advies kunt rekenen."

Over ons

Schalk Twente is een familie bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de kampeer en caravan branche. Begonnen als campingbedrijf is Schalk actief gebleven in de recreatie sector. In 1992 is een vof ontstaan met de naam Schalk recreatie.

Rond 1985 zijn we begonnen met het maken van caravankussens met stoffen die opgekocht werden uit partijen e.d. Zo hebben tot dusver al duizenden kussens ons bedrijf verlaten en hebben wij vele caravans voorzien van een heerlijk frisse nieuwe uitstraling. Naast het maken van kussens zijn wij tegelijkertijd ook begonnen om alle voorkomende reparaties aan tenten te verrichten.

Door de interne ontwikkelingen in ons bedrijf zijn we ons steeds meer gaan toeleggen op het produceren van kussens voor caravans, campers en boten.

 IN 2008 hebben we besloten om ons volledig te gaan richten op de stoffering van caravans en campers. We hebben toen ook een belangrijke keuze voor de toekomst gemaakt: het volledig in eigen beheer  ontwikkelen van matrassen voor caravans en campers onder onze eigen merknaam "Twenteland matrassen"

In 2009 zijn we als enige in Nederland begonnen om onze klanten op een heel bijzondere manier op te gaan zoeken. We bouwden zelf een compleet ingerichte verkoopwagen waarmee we onze klanten gingen boezoeken op de camping, braderie, jachthaven en beurs. We hebben geweldig veel en enthousiaste reacties ontvangen van zowel de klanten als de campinghouders. De voordelen voor onze klanten blijken groot te zijn. 

U ziet, bij Schalk twente bent u op het juiste adres als u een betrouwbaar, duurzaam en vooruitkijkende leverancier zoekt voor zowel caravan-, camper- en bootkussens als ook voor reparatiewerk aan uw tent.

Hulsbrookstraat 9 // 7665 CE Albergen // 0546 - 44 28 00 // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2023 Schalk Twente. Alle rechten voorbehouden.