Informatie over

"Wij vinden een persoonlijke advisering erg belangrijk, vandaar dat we u willen vragen om uw bezoek aan onze showroom vooraf telefonisch te melden. Zo weet u zeker dat u op een deskundig advies kunt rekenen."

Stofferen aangepast

Al meer dan 25 jaar is Schalk Twente gespecialiseerd

in het stofferen van kussens voor caravans, campers, boten en lounch-meubelen. Wij hebben dan ook veel ervaring in het uitzoeken van de modellen kussens, de geschikte dessins, het ontwikkelen van de vulling van de kussen, etc.

Het stofferen van een caravan kan een hele puzzel zijn, denk maar eens aan:

  • Welke kleuren passen bij het interieur,
  • wil ik een rustig of een levendig dessin,
  • wil ik een luxe of eenvoudige uitstraling,
  • laat ik de kussens bij een stoffeerder bekleden of doe ik dat zelf.

Zomaar een aantal aspecten die boven komen

als u bezig gaat om nieuwe kussens uit te zoeken. Wij helpen u graag met die puzzel. Uit ervaring weten wij dat de meeste meubelstoffeerders helemaal niet zitten te wachten op het bekleden van caravan kussens, zij zijn liever bezig met het stofferen van banken en andere meubelen. Daar kunnen zij gewoon meer aan verdienen. Bij de stoffering van de caravan zijn de meeste mensen niet bereid zo diep in de buidel te tasten als voor hun meubelen thuis. Dat is ook heel begrijpelijk omdat je veel minder tijd op je caravan-kussens zit als op je bankstel thuis.

Dit vraagt dus een andere benadering.

Daarom heeft Schalk Twente een formule ontwikkeld die helemaal gericht is op het produceren van losse kussens voor uw caravan, camper, boot en lounchset. We beseffen dat het voor u als consument moeilijk is om aan een website te zien of een onderneming betrouwbaar is.

Bijna iedereen kan zich immers in laten schrijven bij de kamer van koophandel. Daarom hebben wij voor u de volgende zekerheden te bieden:

  • Schalk Twente is een Nederlands bedrijf
  • Ons bedrijf bestaat al ruim 40 jaar
  • Wij hebben een eigen showroom waar iedereen welkom is
  • De deskundigheid van onze medewerkers is hoog, door jarenlange ervaring.
  • We zijn een nuchter twents familiebedrijf, en daar zijn we trots op.

Tot onze huidige klantenkring behoren

ondermeer caravandealers, camperbouwers, caravanbouwers, campingbedrijven en uiteraard particulieren. Bent u toe aan nieuwe stoffering, download dan hier 1 van onze tekeningen, met indelingen van een caravan en vul de gegevens van uw caravan in. Neem de maten mee, of mail ze door, en we kunnen u een prijsopgave geven die gebaseerd is op uw werkelijke situatie.

Hulsbrookstraat 9 // 7665 CE Albergen // 0546 - 44 28 00 // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2022 Schalk Twente. Alle rechten voorbehouden.