Skip to main content
"Wij vinden een persoonlijke advisering erg belangrijk, vandaar dat we u willen vragen om uw bezoek aan onze showroom vooraf telefonisch te melden. Zo weet u zeker dat u op een deskundig advies kunt rekenen."

Tent reparaties

Helaas gaan tenten ook wel eens stuk.

Een kapotte rits, een scheur in het doek, een gescheurd raam, uitgescheurde ringen, etc, etc. Natuurlijk hopen we allemaal dat het niet bij onze tent gebeurd, maar een tent is redelijk kwetsbaar en de kans dat er een keer iets aan kapot gaat is dus reëel aanwezig.

Schalk Twente repareert al ruim 25 jaar tenten en luifels. 

Voor een aantal veel voorkomende reparaties hebben we vaste prijzen opgesteld, zoals het vervangen van een rits en het vervangen van een raam. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Die prijzen zijn erop gebaseerd dat u de tent bij ons bedrijf aanlevert en, na reparatie, zelf weer ophaalt.

Wilt u een weten wat de reparatie aan uw tent of luifel gaat kosten, neem dan even telefonisch contact op voor een prijsindicatie.

Ook als u zelf uw tent wilt repareren leveren wij u graag de benodigde artikelen. wij hebben vele artikelen op voorraad, zoals raamplastic, peeskoord, zeilringen, tentdoek, ritsen en nog veel meer. 

Wij maken ook producten voor u op maat.

Heeft u een specifieke vraag hierover, neem dan even contact met ons op.